Købsbetingelser

Købsbetingelser 
Ved handel på lineagcph.com accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Levering
Alle ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage fra ordreafgivelse. 
Ved ordreafgivelse er det muligt at vælge den leveringsmetode der passer bedst til dine behov. Vi tilbyder levering med GLS og DAO i Danmark. 

Fri fragt til pakkeshop i Danmark ved køb over 999 kr.

Vi sender alle varer som pakker. Dette gør det muligt at spore dem, hvis der skulle opstå problemer, eller pakken ikke kommer frem.

Personlig afhentning
Du er meget velkommen til at hente din bestilling hos LINEA G

Thorvaldsensvej 56
1871 Frederiksberg C

Skriv gerne til os for at aftale nærmere på: info@lineagcph.com


Betaling 
Køb hos LINEA G kan du betale med følgende: Mobile Pay, Visa Dankort, Mastercard og Visa electron. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Alle priser er inkl. 25% moms. 
LINEA G kan ikke se dine personlige data.

Returnering 
Vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvor du kan meddele os på info@lineagcph.com at du har fortrudt købet og derefter sende varen retur i op til 14 dage.

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, så skriv til os. Vi dækker gerne dine returomkostninger, og sender en gratis returlabel til dig via mail. Oplys os blot dit ordrenummer og hvilken størrelse, du ønsker at ombytte til.

Returretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Såfremt den fulde returret skal være gældende skal håndteringen af varerene foregå således, at varerne ikke har mistet værdi. Vi anbefaler derfor at varer kun afprøves som i en fysisk butik.

Har varen været i brug (mere end blot at prøve den som i en fysisk butik) og du fortryder købet kan varen returneres, vi vurderer værdiforringelsen og denne vil ikke blive returneret.
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet (eksklusiv fragtomkostninger) til samme konto som der er betalt fra.

Sender man hele sin ordre retur, skal gratis gaven også sendes med retur. Vælger man at beholde gaven, vil gavens værdi blive fratrukket det refunderede beløb.

Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur. Vi opfordrer dig til at benytte vores returportal, hvor du let og hurtigt kan bestille en returpakkelabel. Tryk på linket her, for at komme til vores returportal.
Vores forsendelsesemballagen er med genluk og kan derfor genbruges ved returforsendelse. 

Benytter du dig ikke af returportalen, skal du være opmærksom på, at varen skal sendes med tracking nummer, så vi kan spore pakken.

Du er også velkommen til at returnere pakken personligt.

Pakken skal returneres hertil:
LINEA G
Thorvaldsensvej 56
1871 Frederiksberg C

Reklamationer 
Du har ret til reklamation af dit køb indenfor 24 måneder. Reklamation dækker ikke, hvis den er opstået ved forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation skal du skrive til os på info@lineagcph.com
Forsendelse af reklamationen skal du selv betale. 

Send pakken til:
LINEA G
Thorvaldsensvej 56
1871 Frederiksberg C

Forbehold
LINEA G tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og stavefejl.