LINEA G BØLGER

LINEA G BØLGER

Apr 03, 2023Anne Grundahl

Vi ønsker at gå mere ind i kampen om at tage hurtigheden ud af tøjbranchen. Det vil vi gøre ved at designe små kollektioner løbende i deadstock materiale - vi kalder dem Bølger.

Vi laver Bølgerne for at komme tættere på markedet og blive skarpere på at designe de ting, som der er behov for ude hos jer. Tøjet bliver primært lavet i Deadstock materiale, som gør at vi kan tilbyde nogle af de bedste materialer på markedet, men fortsat holde vores priser. Det betyder også, at der vil være et begrænset antal i de forskellige materialer.

Deadstock materiale er overskudsmateriale, som ligger ubrugte eller døde hen. Oftes handler det om, at der er blevet produceret for meget. Overproduktion er ét af de største problemer i tøjbranchen. Både når det handler om produktionen af det færdige stykke tøj, og produktionen af materialer.

Derfor betyder meget for os at bruge materialer som allerede er produceret. På den måde kan vi mindske de ressourceaftryk vores produkter har.

Du kan nu skrive dig på ventelisten til vores allerførste Bølge som lander i Maj og blive den første, der får besked, når de lander. Se de tre unikke modeller herFlere blogindlæg