FAQ


Kan julegaven byttes?

Du kan bytte din julegave frem til 24. januar 2021.

Alt du skal gøre er at meddele os på info@lineagcph.com, at du gerne vil bytte din gave og derefter sende varen retur. 
Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur. 
Vi opfordrer dig til at benytte vores returportal, hvor du let og hurtigt kan bestille en returpakkelabel. Tryk på linket Returportal for at komme til vores returportal.
Benytter du dig ikke af returportalen, skal du være opmærksom på, at varen skal sendes med tracking nummer, så vi kan spore pakken. 
Du er også velkommen til at returnere pakken personligt.
Pakken skal returneres hertil:
LINEA G
Thorvaldsensvej 56
1871 Frederiksberg C

Er min ordre gået igennem?
Du får en ordrebekræftelse til den e-mailadresse du har opgivet, kort tid efter at dit køb er blevet godkendt.

Hvad kan jeg betale med? 
Køb hos LINEA G kan du betale med følgende: Mobile pay, Visa Dankort, Mastercard og Visa Electron. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Alle priser er inkl. 25% moms. 
LINEA G kan ikke se dine personlige data.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse? 
Når du har lagt en ordre, bør du modtage en ordrebekræftelse inden for få minutter. Hvis du ikke har modtaget den, så se eventuelt om den er landet i dit spam-filter. Selvom du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, er det muligt at ordren er blevet gennemført, men at du muligvis har lavet en skrivefejl da du skrev din mail, og så bedes du kontakte os inden du placerer en ny ordre.

+45 25 30 20 32
+45 60 20 92 23

Mail: info@lineagcph.com

Hvor er min ordre?
Alle ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage fra ordreafgivelse.

Afhængig af hvilken levering du har valgt, vil du modtage en sporingskode, sådan at du kan følge med i hvor din pakke befinder sig.

Hvis der opstår forvirring eller problemer er du velkommen til at kontakte os på følgende:

+45 25 30 20 32
+45 60 20 92 23

Mail: info@lineagcph.com

Kan jeg ændre eller slette min ordre?
Hvis din ordre er sendt er der ikke mulighed for at slette din ordre, men du har i stedet for mulighed for at returnere ordren, hvis den ikke er hvad du ønsker.

Vær dog opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur. Varen skal sendes med omdeling, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshop. Men du er også velkommen til at returnere pakken personligt.

Jeg har modtaget en forkert vare/vare med fejl?
I tilfælde af, at vi har sendt dig en forkert vare eller en vare med fejl på, beklager vi, og beder dig venligst kontakte os snart du opdager fejlen, så vi kan hjælpe dig med en ombytning eller returnering.

Hvordan returnerer jeg?
Vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvor du kan meddele os på info@lineagcph.com at du har fortrudt købet og derefter sende varen retur i op til 14 dage.

Returretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Såfremt den fulde returret skal være gældende skal håndteringen af varerene foregå således, at varerne ikke har mistet værdi. Vi anbefaler derfor at varer kun afprøves som i en fysisk butik.
Har varen været i brug (mere end blot at prøve den som i en fysisk butik) og du fortryder købet kan varen returneres, vi vurderer værdiforringelsen og denne vil ikke blive returneret.

Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur. Vi opfordrer dig til at benytte vores returportal, hvor du let og hurtigt kan bestille en returpakkelabel. Tryk på linket her, for at komme til vores returportal.

Benytter du dig ikke af returportalen, skal du være opmærksom på, at varen skal sendes med tracking nummer, så vi kan spore pakken.

Du er også velkommen til at returnere pakken personligt.

Pakken skal returneres hertil:
LINEA G
Thorvaldsensvej 56
1871 Frederiksberg C

Hvornår får jeg tilbagebetalingen for min returnering?
Du kan se din tilbagebetaling på dit kontoudtog inden for 5 bankdage, regnet fra og med dagen du fik din returbekræftelse fra os. Tilbagebetalingen sker altid til samme betalingskort som blev anvendt ved købet.

Har I modtaget min returnering?
Fra det tidspunkt du afleverer din returpakke på posthuset, kan det tage op til 14 dage, før du modtager din refundering. Du modtager en returbekræftelse via e-mail, så snart vi modtager din retur.

Koster det noget at returnere?
Køber står selv for forsendelsesomkostningerne ved retur. Varen skal sendes med omdeling, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshop. Men du er også velkommen til at returnere pakken personligt.

Kan jeg returnere varer fra forskellige bestillinger i samme pakke?
Ja, du kan godt lægge en vare fra en anden bestilling i en og samme returpakke. Husk blot at informere om dette.

Hvordan bytter jeg?
Du har 14 dage til at beslutte om du vil bytte dine produkter, fra den dag du afhenter pakken. Produkterne skal sendes tilbage med original etikette og tag. Hvis du så vil ombytte til en anden størrelse eller farve, sender du blot en mail til info@lineagcph.com, hvor du informerer om hvad du ønsker.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?
Hvis du er i tvivl vil vi anbefale at du enten kigger forbi én af vores forhandlere, som du finder på vores forhandlerliste, eller kigger på vores størrelsesguide. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi guide dig bedst muligt.

Hvordan finder jeg ud af hvilken butik, der har den bestemte vare jeg vil have?
For at finde ud af hvilke butikker der tilbyder de forskellige varer, vil vi anbefale dig at kontakte den givende butik. Du er også mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på:

+45 25 30 20 32
+45 60 20 92 23

Mail: info@lineagcph.com

Find vores forhandlerliste lige her

Jeg har glemt min adgangskode, hvad gør jeg?
I tilfælde af, at du har glemt din adgangskode, kan du besøge log-in siden og klikke ”Har du glemt din adgangskode’'. Du kan nu indtaste din e-mailadresse og nulstille din adgangskode. Du vil modtage en e-mail med et link, du skal bruge for at opdatere den adgangskode, som du er registreret med.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind, så skal du kontakte os.

Hvordan får jeg kontakt til jer?
Du kan kontakte os på følgende oplysninger:

LINEA G
Linea Grundahl & Anne Grundahl
Thorvaldsensvej 56
1871 Frederiksberg C

+45 25 30 20 32
+45 60 20 92 23

Mail: info@lineagcph.com