Refund policy

Returnering
Vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvor du kan meddele os på web@lineagcph.com at du har fortrudt købet og derefter sende varen retur i op til 14 dage. 

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, så skriv til os. Vi dækker gerne dine returomkostninger, og sender en gratis returlabel til dig via mail. Oplys os blot dit ordrenummer og hvilken størrelse, du ønsker at ombytte til.

Returretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Såfremt den fulde returret skal være gældende skal håndteringen af varerene foregå således, at varerne ikke har mistet værdi. Vi anbefaler derfor at varer kun afprøves som i en fysisk butik.
Har varen været i brug (mere end blot at prøve den som i en fysisk butik) og du fortryder købet kan varen returneres, vi vurderer værdiforringelsen og denne vil ikke blive returneret.
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet (eksklusiv fragtomkostninger) til samme konto som der er betalt fra.

Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur. Vi opfordrer dig til at benytte vores returportal, hvor du let og hurtigt kan bestille en returpakkelabel. Tryk på linket her, for at komme til vores returportal.

Benytter du dig ikke af returportalen, skal du være opmærksom på, at varen skal sendes med tracking nummer, så vi kan spore pakken.

Du er også velkommen til at returnere pakken personligt.

Pakken skal returneres hertil:
LINEA G
Thorvaldsensvej 56
1871 Frederiksberg C